Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street Dodano: 2009-09-17 08:44
Zastanawia mnie dlaczego jeszcze nikt nie skomentował tego filmu.
Tim Burton,jak zwykle zresztą ,popisał się kreatywnością.Dzieło dość makabryczne ale z całą pewnością godne uwagi. Polecam :)
Dodano: 2009-09-17 09:48
zgadzam się w zupełności. Film oglądałam dobre kilka razy, a ścieżka dźwiękowa co jakiś czas leci na winampie. Burtonowe filmy, jak dla mnie, zawsze mają w sobie coś przez co nie można się od nich oderwać :)
Re: Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street Dodano: 2009-09-17 10:15
| darkana22 napisał(a): |
Zastanawia mnie dlaczego jeszcze nikt nie skomentował tego filmu. Tim Burton,jak zwykle zresztą ,popisał się kreatywnością.Dzieło dość makabryczne ale z całą pewnością godne uwagi. Polecam :) |
jak nie jak - temat o Sweenym Toddzie juz był, prosze przeszperać forum :)
.
Dodano: 2009-09-17 16:04
oczywiście że był już temat o Sweenym Toddzie :lol: trzeba tylko lepiej szukać 8) xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-09-30 11:02
Był, czy nie był - mniejsza o to... Jeśli jakiś film jest dobry (a po pierwsze, takie należą do rzadkości; i po drugie Sweeney Todd niewątpliwie do nich się zalicza), to warto o tym wspomnieć nawet więcej niż jeden raz...
PS. Wiem, że regulamin forum w DP zabrania duplikowania tematów, więc (tak w razie czego tylko wspominam) nie ma potrzeby linkowania do niego w ewentualnym poście z odpowiedzią...
"Istnieją dwie nieskończoności - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata, nie mam pewności." A.E. / "Jeśli wystarczająco często powtórzysz kłamstwo, stanie się ono prawdą." J.G.
Dodano: 2009-09-30 19:43
Urzekło mnie w tym filmie to, jak jest przedstawiony świat, ludzie i krew. Kolory są genialne i Helena Bohnam Carter jako zakochana wariatka też jest świetna.
. Dodano: 2010-04-10 15:45
Film niezły, ale jedyne co mnie wnerwia to Johnny Depp 
+Non Omnis Moriar+
Dodano: 2010-04-10 16:19
Temat o > Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street < już istnieje odsyłam do linku a ten zostaje zamknięty.
>>>
http://www.darkplanet.pl/forum/posts/3231/page:1
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...